Συνέδρια

Φιλοσοφία, όροι και προϋποθέσειςsxoleiopourokarei@gmail.com

Ένα εκπαιδευτικό ιστολόγιο με προτάσεις, ιδέες, σχέδια μαθήματος, δραστηριότητες, υλικό για το δημοτικό σχολείο και άρθρα για την εκπαίδευση και την εκπαιδευτική καθημερινότητα.
Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενο με την εκπαιδευτική πραγματικότητα του δημοτικού σχολείου.
Απευθύνεται ακόμη και στους μαθητές, ως ένα εργαλείο επιβράβευσης της προσπάθειας και αναστοχασμού.
Φιλοσοφία του:

Πνευματική ιδιοκτησία - Όροι και προϋποθέσεις
Οι  ιστοχώροι  http://gia1sxoleiopourokarei.blogspot.gr και https://sites.google.com/site/gia1sxoleiopourokarei/home   και το περιεχόμενό τους (συμπεριλαμβανομένων ιδεών, κειμένων, παρουσιάσεων σε συναφείς ιστοχώρους, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών, ηλεκτρονικού υλικού, λογισμικού, συνδέσμων, κ.ά.) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του διαδικτυακού τόπου και της διαχειρίστριας και προστατεύονται από τους  κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η παρουσίαση των παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.
Η αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου, τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδα με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων που περιλαμβάνει.
Eπιτρέπεται σε άλλους διαδικτυακούς τόπους ΜΟΝΟ η αποσπασματική αναδημοσίευση εκπαιδευτικού υλικού/αρχείου/εικόνας, με την προυπόθεση να συνοδεύονται από το όνομα του ιστοχώρου και τους σχετικούς υπερσυνδέσμους που ανακατευθύνουν σε αυτούς. Το υλικό διατίθεται αφιλοκερδώς για μη εμπορική προσωπική χρήση.


Διατηρείται  το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης ή ανανέωσης των παρόντων όρων ή/και κανόνων ή/και προϋποθέσεων, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων.
Για οποιαδήποτε επικοινωνία, αποστείλετε ηλεκτρονική επιστολή: sxoleiopourokarei@gmail.com.   Επίσης αν έχετε διαπιστώσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας που άπτεται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε άμεσα.

Το εκπαιδευτικό υλικό (ιδέες, πορεία διδασκαλίας, δραστηριότητες, φύλλα εργασίας, ηλεκτρονικό υλικό, βιβλιογραφική επισκόπηση) που φιλοξενείται στους ιστοχώρους, διατίθεται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Στους αναφερόμενους ιστοχώρους περιλαμβάνονται "συνδέσμοι" προς άλλους ιστοχώρους, για τα οποία δεν φέρουν καμιά ευθύνη τόσο για το περιεχόμενο τους όσο και για τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτά ακολουθούν. Όπως επίσης και για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουν μέσω άλλων συνδέσμων.


No comments:

Post a Comment